Toon grote letters

Disclaimer

Uitlsuiting aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter altijd mogelijk. De huisartsengroepspraktijk kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming.

Praktijk Blonk

Verhuizing

Vanaf 4 maart 2019 verhuizen wij naar het Gezondheidscentrum Molenberg, Schoolstraat 7 9934 CD Delfzijl. Daar zijn wij elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Voor vragen of spoedgevallen kunt u zich melden bij het Gezondheidsplein Molenberg.

Op locatie Ede Staalstraat kunt u uitsluitend terecht op afspraak. De balie aan de Ede Staalstraat is vanaf 4 maart gesloten!

De telefoonnummers blijven ongewijzigd. 

H.B. Kuipers 0596-691722

M.M.B. Blonk 0596-691724

Praktijk dr. Blonk

 

Welkom in de praktijk van dr. Blonk, in deze praktijk zijn werkzaam dhr. Blonk (huisarts), dhr. Hoefnagels(huisarts), mw. van Heemskerk (verpleegkundig specialist) en mw. Pentinga (verpleegkundig specialist in opleiding) 

 

Ze zijn werkzaam:

Dhr. Blonk werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Dhr. Hoefnagels werkt op dinsdag en vrijdag

Mw. van Heemskerk werkt op vrijdag

 

Uw vaste assistenten voor deze praktijk zijn Germa, Barbara en Saskia.

 

Voor meer praktijk informatie zie hier links in het tabel

Bel bij spoed
0596 617 617
of 112